image
Regulile de joc sunt identice pentru toate edițiile Word Colony® Original. Vezi ediții ↗

Sfârșitul jocului

Cine va câștiga?

1. Jucătorul care ajunge primul cu pionul la linia de FINISH a jocului ales:

2. Jucătorul care deține cele mai multe puncte, dacă s-au epuizat cărțile din cutie sau dacă se oprește jocul cu acordul tuturor jucătorilor.

Opțional, dacă s-au epuizat cărțile din cutie, pentru continuarea jocului se pot reutiliza cărțile din pachetul de cărți folosite.

De reținut!

Dacă jucătorul a ajuns la linia de FINISH și deține în mână una sau mai multe cărți Black Card, punctajul negativ al acestora va scădea punctajul total cumulat pe tabla de joc. Acesta va muta pionul înapoi în funcție de punctajul negativ total al cărților Black Card și va continua jocul.

Exemplu În cazul unui joc Quick Game de 40 de puncte, jucătorul care ajunge la cele 40 de puncte, dar care încă are în mână un Black Card de -2 puncte, va trebui să construiască pe masa de joc cuvinte cu un punctaj total de 42 de puncte pentru a câștiga. Mai multe detalii despre Black Cards aici.

Vezi în pasul următor ghidul de joc cu extensii!

Ghidul cu extensii

Ai deja una sau mai multe extensii Word Colony®? Descoperă regulile suplimentare de joc și modul în care poti utiliza extensiile.
Vezi detalii...

Crearea alianțelor

Alege-ți cu grijă aliații și dă drumul la joc! Stabiliți-vă strategia, dezvoltați colonii de cuvinte comune și fiți imbatabili.
Vezi detalii...

Fondul de cuvinte admise

Dacă optați să jucați cât mai obiectiv, recomandăm să țineți cont de fondul de cuvinte admise Word Colony®.
Vezi detalii...

Glosarul explicativ

Nelămurit în legătură cu anumiți termeni din joc? Iată un glosar explicativ al termenilor utilizați în jocurile și extensiile Word Colony®.
Vezi detalii...

NOU! Am lansat jocul de bază Word Colony® Original, Ediția 2, în limba română. Mai mult...